Word snel lid en ontvang gratis het jubileumboek ‘Moordrecht van Toen’*

Het fraaie jubileumboek, samengesteld door Dirk Hoogerwaard, Henk van Kerkhof en Jaap Waasdorp.

Lid worden van de Historische Vereniging Moordrecht was nog nooit zo aantrekkelijk. Want als u zich nu aanmeldt, ontvangt u het prachtige jubileumboek ‘Moordrecht van Toen’ (waarde: € 12,50) als welkomstgeschenk. Helemaal gratis!*

Als lid van de historische vereniging:

• ondersteunt u de doelstelling en activiteiten van de vereniging;
  • ontvangt u 4 maal per jaar ons magazine ‘Moerdregt’;
  • kunt u meedoen aan diverse georganiseerde activiteiten;
  • draagt u bij aan het vergroten van de kennis over de historie van Moordrecht en het behoud van waardevol historisch materiaal.

De contributie kost € 17,50 per jaar.  Als u buiten Moordrecht woont, betaalt u € 22,50 (buitenland: € 25,-). U krijgt Moerdregt dan elk kwartaal thuis bezorgd. Het jubileumboek ontvangt u z.s.m. na betaling van de contributie.*

Historische Vereniging Moordrecht - kwartaalmagazine Moerdregt
Moerdregt is het kwartaalmagazine van de historische vereniging.

Los bestellen à € 12,50

U kunt ‘Moordrecht van Toen’ ook los bestellen via deze website. Het boek kost € 12,50, incl. verzendkosten.*
Ik bestel het boek

* Zolang de voorraad strekt.

Aanmelding lidmaatschap

Aanmeldingsformulier

Voor uw aanmelding als lid kunt u dit aanmeldingsformulier gebruiken. Met uw aanmelding verklaart u zich akkoord met de voorwaarden. Het jubileumboek krijgt u na ontvangst van uw contributie z.s.m. thuisbezorgd (zolang de voorraad strekt). Wij hopen u snel als lid te kunnen verwelkomen!

LET OP: gebruik voor alle andere vragen of mededelingen het contactformulier op de pagina 'Contact'.

Het rondje hieronder aanvinken a.u.b.:

Akkoord lidmaatschap *
Mevrouw/de heer *
Akkoord opslag en verwerking gegevens *